Skip to content

Drago dijete

Drago dijete
Drago dijete

Odličan triler iz pera njemačkog književnika Romyja Hausmanna Drago dijete preveden je na 15 svjetskih jezika i brzo po objavljivanju je zauzeo vrh Spiegelove liste bestselera. Riječ je o psihološkom trileru u kojem je glavna tema otmica studentice Lene prije 14 godina.

U kolibi, duboko u šumi živi obitelj koju u potpunosti kontrolira otac: kada se jede, kada se ide na toalet, kada se jede ili uči. „U meni nema ničega osim tog jednog, sasvim jasnog osjećaja. On se usadio i jednostavno ga se ne mogu riješiti. Peče me u želucu, stišće mi sljepoočice poput škripca koji se iz dana u dan sve više sužava.“ Do njih nitko ne može jer nitko ne zna gdje su. Sada se u bolnici pojavljuje pacijentica koju je udario auto i koja svojim opisom odgovara otetoj Leni. Međutim, postavljaju se pitanja je li to zaista Lena, gdje je bila do sada, tko ju je oteo i zašto.

Ovaj psihološki triler počinje ondje gdje drugi završavaju, ali to ne znači da će Vam do kraja išta biti jasno. Neizvjesnost i majstorski stil pisanja opčinili su čitateljsku publiku diljem svijeta.

Pročitajte psihološki triler koji Vas vodi u duboku šumu među neobične članove jedne obitelji čija majka očajnički traži spas.

Skip to content