Skip to content

Kim Jong Un

Kim Jong Un
Kim Jong Un

Fascinantna biografija jednog od najkontroverznijeg predsjednika, tajanstvenog i okrutnog vođe Sjeverne Koreje, Kim Jong Una, vrlo je poučno štivo iz pera novinarke Anne Fifield. Knjiga obiluje fascinantnim detaljima i bizarnim anegdotama, kako o samome velikom nasljedniku tako i o njegovoj bližoj obitelji: ocu, djedu, supruzi, sestri i braći. „Svi su televizijski programi u službi propagande režima. U kinima igraju samo sjevernokorejski filmovi, s privlačnim naslovima poput Narod i sudbina, koji ima 62 nastavka. Svako domaćinstvo ima radio ugrađen u zid koji se nikada ne smije isključiti ili prebaciti na drugu frekvenciju.“

Autorica seže u prošlost i preko povijesti Sjeverne Koreje dolazi do suvremenih događanja kao što je npr. susret s američkim predsjednikom Trumpom. Sve ispričano u ovoj knjizi može se čitati gotovo kao književno djelo, jer autorica njeguje jednostavan i razumljiv stil koji će svakako privući čitatelje.

Pročitajte biografiju koja je novinarstvo na najvišoj razini. Anna Fifield razotkrila je tajne i mitove koji okružuju Kim Jong Una i pružila značajan, višeslojan portret zagonetnog vođe.

Skip to content